ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

25-10-2021: Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά και αυτή τη σχολική χρονιά η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών- Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λευκάδας, φρόντισε να εξασφαλίσει στα παιδιά των ωφελούμενών της δομής ένα μέρος των σχολικών ειδών τους.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
2-6-2021:Υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λευκάδας

                                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λευκάδας Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών - Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λευκάδας, ότι η υποβολή των αιτήσεων ένταξης και επανένταξης για το β΄ εξάμηνο του 2021 θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως και 30 Ιουνίου . 

Πατήστε εδώ για την ανακοίνωση και τα δικαιολογητικά.

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
29-4-2021:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Kοινωνικό Παντοπωλείο εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
02-04-2021.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά τα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» και «Σκλαβενίτης» που από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου υποστηρίζουν και διατηρούν στο χώρο τους τα καλάθια μας, συνδράμοντας το έργο της δομής. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, που συνεχίζουν να γεμίζουν τα καλάθια μας, προσφέροντας την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
26-01-2021.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το αθλητικό σωματείο «Φίλανδρος» για μια ακόμη φορά, έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας, στήριξε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της Δομής Βασικών Αγαθών –Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας . Το σωματείο, συνέδραμε το έργο μας, με την ευγενική χορηγία του σε είδη διατροφής, την οποία και παραλάβαμε με μεγάλη χαρά στο χώρο

Ο Δήμος Λευκάδας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το αθλητικό σωματείο «Φίλανδρος» .

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
24-12-2020.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων «Αυθεντική Έννοια- Αθηνά Βρεττού» όπως κάθε εορταστική περίοδο έτσι και φέτος προσέφερε Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Όπως πάντα πολύ προσεγμένα, στολισμένα με πολύ αγάπη, έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά και στις οικογένειές τους. Ευχαριστούμε πολύ την κα Αθηνά Βρεττού για την αγάπη και τη στήριξη που προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
23-12-2020.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά ο όμιλος των σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» έδειξε την ευαισθησία του προς τις ευάλωτες ομάδες αποδεικνύοντας ότι μικρές πράξεις δίνουν χαρά και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας. Στο υποκατάστημα Λευκάδας συγκεντρώνονται στο καλάθι του «Δώρα αγάπης» και προσφέρονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά το σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που γεμίζουν το καλάθι με την αγάπη τους!

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
21-12-2020.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλοντας να γεμίσει με χαρά και δύναμη τις ψυχές των συνανθρώπων μας συνεργάστηκε με τους Παιδικούς σταθμούς και τον Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου μας για την δημιουργία εορταστικού πακέτου.

Πατήστε ΕΔΩ.

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
12-11-2020.Δικαιολογητικά & Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δικαιολογητικά & Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ για  ανακοίνωση , καθώς και ΕΔΩ η αίτηση και υπεύθυνη δήλωση.

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
16-10-2020: Ανακοίνωση Κέντρου Κοινότητας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας κοινοποιούμε Δελτίο Τύπου του ΟΠΕΚΑ που αφορά την παράταση ισχύος εγκριτικών αποφάσεων του προγράμματος «Επίδομα Στέγασης» και του προγράμματος «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα».

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
Σελίδα 1 από 4Πρώτη   Προηγούμενη   [1]  2  3  4  Eπόμενη   Τελευταία   
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by