ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

1: Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λευκάδας

2: Απόφαση Ε.Π.Ζ σχετικά με προσωρινές κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις για την καλοκαιρινή περίοδο 2018 λόγω των αυξημένων ακτοπλοϊκών δρομολογίων   των ferry-boat στο λιμάνι της Δ.Κ. Νυδριού

3: Απόφαση ΕΠΖ για αναγνώριση κοινοχρησίας οδού, στην εκτός σχεδίου περιοχή Συββότων στην ειδική θέση «Βλασταράς» της Τοπικής Κοινότητας Μαραντοχωρίου Δήμου Λευκάδας.
 (Σχετ: η αρ. 15-03-2017/Δ.Λ. 4696 αίτηση του κ. Σκληρού Νικολάου του Γρηγορίου και της  Βασιλικής)

4: Παροχή σύμφωνης γνώμης για τον χαρακτηρισμό της παλαιάς ενετικής οδού από Ράχη  ως Χαραδιάτικα στη ΔΕ Ελλομένου,ως κύριας δημοτικής οδού

5: Απόφαση ΕΠΖ για αναγνώριση κοινοχρησίας οδού στην εκτός σχεδίου περιοχή του Δρυμώνα και του Αγίου Νικήτα στην ειδική θέση «Λίθος» της Τοπικής Κοινότητας Δρυμώνα του Δήμου Λευκάδας. (Σχετ: η αρ. 17-11-2016/Δ.Λ. 23747 αίτηση του κ. Φίλιππα Παναγιώτη)

6: Απόφαση ΕΠΖ για αναγνώριση κοινοχρησίας οδού στην  εκτός σχεδίου περιοχή Φτερνού στην ειδική θέση «Μεγάλη Κουτσουπιά» της Τοπικής Κοινότητας Φτερνού Δήμου Λευκάδας.
(Σχετ: η αρ. 18-09-2017/Δ.Λ. 20857 αίτηση του κ. John Malmborg του Svend και της κας Hanne Thorup του Allan)

7: Απόφαση ΕΠΖ  για αναγνώριση κοινοχρησίας οδού, στην εκτός σχεδίου περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Πέτρου, Δημοτικής Ενότητας Απολλώνιων του Δήμου Λευκάδας, στην ειδική θέση «Μέγα Λόγγος». (Σχετ: η αρ. 15-03-2017/Δ.Λ. 4798 αίτηση της κας Ερμιόνης Δημ. Βλασσοπούλου)
 
8: Απόφαση ΕΠΖ  για έγκριση κοπής δέντρου (λεύκας) το οποίο βρίσκεται εντός δημοτικής οδού του σχεδίου πόλης Βασιλικής Πόντη στη θέση Κολυβάτα Βασιλικής της  Δ.Ε. Απολλωνίων (σχετ. η υπ΄αριθ. ΕΣ190/20-02-2018 άδεια μικρής κλίμακας από την ΥΔΟΜ Δήμου Λευκάδας)
9: Απόφαση ΕΠΖ σχετικά με την αναγνώριση οδού που συνδέει τον οικισμό Καστού με το βορειότερο άκρο της νήσου στο σημείο της θαλάσσιας επικοινωνίας με τον οικισμό Αγραπιδιά Καλάμου, ως κύριας δημοτικής Λευκάδας (σχετ. η υπ΄αριθ. 21068/20-9-2017 αίτηση των κ.κ. Ζώρζου Λεωνίδα και Αλεφραγκή Κυριακής)
 
10: Απόφαση ΕΠΖ σχετικά με τον χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου στην εκτός οικισμού περιοχή Λειψόπυργου της Τ.Κ. Ευγήρου στη θέση «Αλυκές και Πλαγιές» του Δήμου Λευκάδας (σχετ. η από 23-11-2017/Δ.Λ. 27017 αίτηση του κ. Κοντογιώργη Γεώργιου) 
 
11: Απόφαση ΕΠΖ  σχετικά με χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου στην εκτός οικισμού περιοχή της Τ.Κ. Αθανίου που ξεκινά, σύμφωνα με το από Φεβρουάριο 2018 τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λευκάδας, από το σημείο Δ1 συμβολή με Επαρχιακή οδό Αθανίου-Νηράς, στο σημείο ΔΑ διακλαδώνεται σε δύο κλάδους, αριστερά έως το σημείο ΔΜ (Επαρχιακή οδός) και δεξιά έως το σημείο Δ44, συνεχίζει ως χωμάτινο μονοπάτι και καταλήγει στην παραλία Εγκρεμνών μέσω σκαλοπατιών
 
12: Απόφαση ΕΠΖ  σχετικά με χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου στην εκτός οικισμού περιοχή της Τ.Κ. Αθανίου στη θέση «Φέλικας» και « Πόρτο Κατσίκι» που ξεκινά, σύμφωνα με το από Φεβρουάριο 2018 τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λευκάδας, από το σημείο Δ1 συμβολή με Επαρχιακή οδό Αθανίου-Νηράς, στο σημείο Δ0 διακλαδώνεται σε δύο κλάδους που λειτουργούν τις περιόδους αιχμής της κυκλοφορίας ως άνοδος και κάθοδος έως το σημείο Δ102, καταλήγει στο σημείο Δ104 (χώρος αναψυχής Πόρτο Κατσίκι, ιδιοκτησίας Δήμου Λευκάδας) και τελικά στην παραλία Πόρτο Κατσίκι μέσω σκαλοπατιών
13: Απόφαση ΕΠΖ  σχετικά με χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου στην εκτός οικισμού περιοχή της Τ.Κ. Αθανίου  που ξεκινά, σύμφωνα με το από Φεβρουάριο 2018 τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λευκάδας, από το σημείο Δ0 συμβολή με δημοτική οδό εντός οικισμού Αθανίου και καταλήγει στην παραλία Γιαλός

Απόσπασμα Από το Πρακτικό της με αρ. 4ης/2018 συνεδρίασηςτης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λευκάδας

14: Γνωμοδότηση Ε.Π.Ζ. για τροποποίηση χρήσεων γης στο Ο.Τ. 305ΚΦ Σχεδίου Πόλεως Λευκάδας.

15:Γνωμοδότηση Ε.Π.Ζ. για κύρωση δικτύου κοινοχρήστων χώρων στον οικισμό Φρυνίου Δ.Ε. Λευκάδας.

16:Απόφαση ΕΠΖ για χορήγηση ή μη, παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής –μουσικών οργάνων για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της ENIGMA Ο.Ε., που λειτουργεί στο Μαραντοχώρι Λευκάδας.

17:Γνωμοδότηση ΕΠΖ σχετικά με αίτημα για καθορισμό χρήσεων γης σε δημόσιο κτήμα στη θέση «ΒΡΥΣΗ ΠΑΣΑ», Τ.Κ. Πλατυστόμων Δήμου Λευκάδας.

18: Γνωμοδότηση ΕΠΖ για παραχώρηση χρήσης πλατείας Τ.Κ. Καρυωτών Δ.Ε. Λευκάδας για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

19:Γνωμοδότηση ΕΠΖ για παραχώρηση στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Κουτρουμπή πόλεως Λευκάδας.

20:Γνωμοδότηση Ε.Π.Ζ για την ολοκλήρωση της μελέτης, ΣΧΟΑΑΠ, Δ.Ε. Απολλωνίων Δ. Λευκάδας.

21:Απόφαση ΕΠΖ για χορήγηση ή μη, παράτασης μουσικής για το κατάστημα «ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας ΑΝΔΡΕΑ ΦΑΤΟΥΡΟΥ, που λειτουργεί στα ΣΥΒΟΤΑ Λευκάδας.

22:Απόφαση ΕΠΖ για χορήγηση ή μη, παράτασης μουσικής για το κατάστημα « ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ » ιδιοκτησίας ΨΩΜΑ ΖΩΗΣ, που λειτουργεί στον Αγ. Πέτρο Λευκάδας.

23:Γνωμοδότηση ΕΠΖ σχετικά με τον χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου. (Σχετ: η αίτηση της κας Λάζαρη Θωμαϊς).

24:Γνωμοδότηση ΕΠΖ σχετικά με τον χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου. (Σχετ: η αίτηση του κ. Σταματέλου Σπυρίδωνα).

25:Γνωμοδότηση ΕΠΖ σχετικά με τον χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου. (Σχετ: η αίτηση του κ. Βουκελάτου Ιωάννη).

26:Απόφαση ΕΠΖ για κατάρτιση σχεδίου ενιαίου κανονισμού λειτουργίας κοιμητηρίων Δήμου Λευκάδας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αρ. 6ης/2018 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λευκάδας

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αρ. 7ης/2018 συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωήςτου Δήμου Λευκάδας

27: Γνωμοδότηση ΕΠΖ σχετικά με αναγνώριση κύριας δημοτικής οδού που συνδέει τους οικισμούς Κατωχωρίου - Γενίου.

28:Γνωμοδότηση ΕΠΖ σχετικά με χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου στην εκτός σχεδίου περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Αλεξάνδρου Δήμου Λευκάδας. (Σχετ. η από 20-09-2018/Δ.Λ. 18852 αίτηση του κ. Κίτσου Γεωργίου του Κύρκου).

29: Γνωμοδότηση ΕΠΖ σχετικά με με χαρακτηρισμό δρόμου ως κοινόχρηστου στην εκτός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Καστού Δήμου Λευκάδας. (Σχετ. η από 21-03-2018/Δ.Λ. 5499 αίτηση της κας Οικονομοπούλου Αργυρώς του Γεωργίου).

30:Γνωμοδότηση ΕΠΖ μετά από αίτημα για διόρθωση διαγράμματος του Εθνικού Κτηματολογίου, εντός Ρυμοτομικού Σχεδίου Λευκάδας, Τομέας ΙΙ.

31:Γνωμοδότηση ΕΠΖ για την έγκριση Τοπικού Χωρικού Σχεδίου κατ’ ακολουθία του άρθρου 7, Ν.4447/2016, μετά από αίτημα για επέκταση των ορίων του οικισμού Παλαιοκατούνας – Αγ. Χριστόφορου, Δ. Δ. Πλατυστόμων, Δ. Λευκάδας.

 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by