ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

#μένουμε σπίτι… προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό την Υγεία μας, η παγκόσμια κοινότητα, η πατρίδα μας, ο Δήμος μας, βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις περιορίζοντας στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό στον άνθρωπο και στην αξιοπρέπειά του δημιουργήσαμε το «χώρο» που μπορείτε αν βρείτε εναλλακτικές αξιοποίησης του χρόνου στο σπίτι. Ο Δήμος μας με τη δράση αυτή δίνει εναλλακτικές ώστε ο χρόνος μας με την οικογένειά μας, τους αγαπημένους μας στο σπίτι, να είναι ευχάριστος, δημιουργικός.

Στο «χώρο» αυτό συγκεντρώσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας διευθύνσεις από ιστότοπους μουσείων και αξιοθέατων της χώρας, on-line εκδηλώσεις και παραστάσεις, προορισμούς διαδικτυακής ανάγνωσης, στους οποίους μπορείτε να κάνετε εικονική βόλτα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. #μένουμε σπίτι για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας γρήγορα.

Ανάγνωση

Εκθέσεις

Μαθαίνοντας στο σπίτι

Μουσεία

Παραστάσεις - Εκδηλώσεις (on-line streaming)

#DigitalSolidarityGR

Μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την πρόσβαση των πολιτών στην εξ αποστάσεως εργασία, εκπαίδευση και ψυχαγωγία, μέσω της παροχής δωρεάν ή με χαμηλότερο κόστος ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων από φορείς, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

#GreecefromHome

Υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

#μένουμε σπίτι 

Σε μια ασυνήθιστη και ιδιαίτερη συνθήκη που μας υποβάλλει ο επικίνδυνος ιός covid-19, το προσωπικό του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και η διοίκηση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας,είμαστε στο πλευρό των ωφελουμένων και των οικογενειών τους παρέχοντας κάθε εφικτή βοήθεια,στο μετρό του δυνατού.

Αντιλαμβανόμενοι τις πρόσθετες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί,στηρίζουμε πιο σθεναρά τα παιδιά και τις οικογένειές τους παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης καθημερινά, καλώντας στα τηλέφωνα 2645020260 και 2645360547 απο 09:00 π.μ. έως τις 09:00 μ.μ.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε...

#Μένουμε Σπίτι, μα πάντοτε μαζί!

  Μένουμε Σπίτι
Βρεφικός και παιδικός Σταθμός ΔΕΠΟΚΑΛ

#μένουμε σπίτι

Με την αναστολή της λειτουργίας σταθμών τα παιδιά εγκλωβίστηκαν μέσα στο σπίτι. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε ας δούμε και την θετική τους πλευρά. Παιδιών και γονιών έχει αλλάξει το πρόγραμμα, μπορούν όμως να κάνουν πράγματα μαζί. Η δημιουργική απασχόληση είναι σημαντική για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών. Παραθέτουμε δραστηριότητες και υλικό για να περάσετε πιο δημιουργικά τον χρόνο σας.

Παραμύθια

Ασκήσεις λεπτής και αδρής κινητικότητας

Πασχαλινές κατασκευές στο σπίτι

  Μένουμε Σπίτι
Λευκάδα μια αγκαλιά

   Πατήστε εδώ

  Μένουμε Σπίτι
#μένουμε σπίτι

#μένουμε σπίτι

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Μένουμε μόνοι, μα όχι μοναχικοί.

Μένουμε προστατευμένοι, μα όχι πολιορκημένοι.

Μένουμε απομονωμένοι, μα όχι αποξενωμένοι.

  Μένουμε Σπίτι
 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by